12 χλμ. Θεσσαλονίκης - Εδέσσης , Νέα Ιωνία
(+30) 2310 710 870
(+30) 2310 710 879

Ποιότητα και Προϊόντα Υψηλής Διατροφικής Αξίας

Πιστοποίηση ποιότητας προϊόντων
Πιστοποίηση ποιότητας προϊόντων

Η εταιρεία «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε»  στηρίζει την επιτυχία της:

 • Στον αυστηρό έλεγχο των πρώτων υλών, διασφαλίζοντας πιστοποίηση ποιότητας.
 • Στα πλέον αγνά υλικά της ελληνικής γης σε σταθερή ποιότητα και γεύση.
 • Υψηλό επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας

Με βαθιά γνώση της παραδοσιακής τέχνης στο κουλούρι και στο κριτσίνι, η εταιρεία μας παράγει μια συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα προϊόντων σε πρωτοποριακές γεύσεις,  με σαφή προσανατολισμό σε σνάκ – «λειτουργικά τρόφιμα» ή αλλιώς «super foods».

«Λειτουργικά»  τρόφιμα – super foods

«Λειτουργικά τρόφιμα» χαρακτηρίζονται τα τρόφιμα των οποίων τα συστατικά επιπλέον της διατροφικής τους αξίας, παρέχουν οφέλη υγείας στους καταναλωτές. Αυτό επιτυγχάνεται με τις θρεπτικές ουσίες και τα βιολογικά ενεργά συστατικά που εμπεριέχουν τα προϊόντα μας και συμβάλλουν ενεργητικά  στην διανοητική και την φυσική υγεία και στην πρόληψη ασθενειών. Πλήθος επιστημονικών μελετών τεκμηριώνουν την αποτελεσματικότητα των «λειτουργικών τροφίμων».

Η εταιρεία μας παράγει προϊόντα με:

 • Με Σπιρουλίνα: Τρόφιμο πλούσιο σε υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη, περιέχει πλήθος βιοδραστικών θρεπτικών συστατικών όπως βιταμίνες, μέταλλα,Σπιρουλίνα ιχνοστοιχεία, απαραίτητα λιπαρά οξέα και λειτουργεί ως άψογο συμπλήρωμα διατροφής. Από το Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου θεωρείται ως ένα από τα έξι είδη τροφίμων, που προλαμβάνουν και καταπολεμούν επτά αρρώστιες.
 • Με Κράνμπερι: Ο «κόκκινος θησαυρός», πολύτιμος για την άμυνα του οργανισμού. Νοστιμίζει τη γεύση, καταπολεμά τις λοιμώξεις. Δεν περιέχει καθόλου λιπαρά, έχει λίγες θερμίδες και πολύ χαμηλά επίπεδα νατρίου.
 • Ολικής Άλεσης: Περιέχει το σύνολο του κόκκου του σιταριού (ενδοσπέρμιο, πίτουρο, φύτρο). Ιδανικά σνακ για όσους βρίσκονται σε Κράμπεριδίαιτα και όσους επιλέγουν υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα.
 • Πολύσπορα: Υψηλής θρεπτικής αξίας, πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, αμινοξέα και θρεπτικά συστατικά. Παρασκευάζονται από διάφοραείδη δημητριακών, όπως σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, καλαμπόκι, σπόρους κεχριού, παπαρούνας, ηλιόσπορου. Μπορούν να αναστείλουν την εμφάνιση διαφόρων μεταβολικών νόσων και διαταραχών του γαστρεντερικού συστήματος ή να τις βελτιώσουν.
 • Σουσαμένια: Υψηλής βιολογικής αξίας φυτική πρωτεΐνη, πλούσια σε αμινοξέα, γνωστό για τις αντιυπερτασικές, αντικαρκινικές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Βοηθά στη σωστή λειτουργία του λιναρόσποροςανοσοποιητικούσυστήματος, μεαντιγηραντικές ιδιότητες.
 • Με Λινάρι: Διορθώνουν ανισορροπίες της σύγχρονης διατροφής, βοηθούν στην καρδιά, στη δυσκοιλιότητα, στη  χοληστερίνη, τις εξάψεις και τον καρκίνο. Προϊόντα με έντονο άρωμα και γεύση λόγω του λιναρόσπορου, έχουν μεγάλη διατροφική αξία λόγω των φυτικών ινών και ιχνοστοιχείων.
 • Καλαμποκιού: Από αλεύρι καλαμποκιού με έντονο κίτρινο χρώμα, απαλή υφή και ξεχωριστή γεύση για τους λάτρεις του είδους.
 • Σιταρένια: Δίκκοκο σιτάρι υψηλής ποιότητας.πικανιτικο
 • Σαντορινιά: Το ιδανικό «πάντρεμα» του σταριού με τη λιαστή ντομάτα Σαντορίνης, γνωστή  για τη νοστιμιά της. Περιέχει εξαιρετικά μεγάλη περιεκτικότητα σε λυκοπένιο και αποτελεί μια από τις υγιεινότερες μεσογειακές τροφές.
 • Τυριού: Υπέροχη χορταστική και γευστική επιλογή για τους λάτρεις του αλμυρού, ιδανικά για σνάκς, σκέτα ή συνοδευτικά για το κρασί και το ποτό. Εξαιρετική πρόταση για χώρους μαζικής εστίασης / ψυχαγωγίας.
 • Μεσογείου: Υπέροχη γεύση με ελαιόλαδο και αρωματικά βότανα Μεσογείου.