210 2801335

ΑΘΗΝΑ

2310 710 870

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 710 870

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

210 2801335

ΑΘΗΝΑ

Κριτσινοκούλουρα

Όταν το αυθεντικό Κουλούρι Θεσσαλονίκης συνάντησε το Κριτσίνι, δημιουργήθηκε το Κριτσινοκούλουρο!  Ό,τι πιο νέο στο χώρο της αρτοποίησης, με αποκλειστική παραγωγή και διάθεση από την «Παραδοσιακό Κουλούρι Θεσσαλονίκης ΑΕ».

Σε μέγεθος κουλουριού και σε μια υπέροχη ποικιλία ιδανικών συνδυασμών για ένα πλήρες γεύμα με υψηλή διατροφική αξία και λίγα λιπαρά!

Επιλέξτε γεύση, απολαύστε την ξεροψημένη, μεστή ζύμη του κριτσινιού και ανακαλύψτε το νέο κουλούρι: Το κριτσινοκούλουρο!

Γευσεις

Κριτσινοκούλουρα Καλαμποκιού: Από αλεύρι καλαμποκιού με έντονο κίτρινο χρώμα και ξεχωριστή γεύση για τους λάτρεις του είδους.

Κριτσινοκούλουρα με Λινάρι και Σουσάμι: Ο τέλειος συνδυασμός για όσους επιλέγουν τις θαυματουργές ιδιότητες του λιναρόσπορου,  με την υψηλής βιολογικής αξίας φυτική πρωτεΐνη του σουσαμιού.

Κριτσινοκούλουρα Σταρένια: Ο βασιλιάς της κλασικής αυθεντικής γεύσης, με δίκκοκο σιτάρι υψηλής ποιότητας.

Κριτσινοκούλουρα Ολικής  Άλεσης: Περιέχει το σύνολο του κόκκου του σιταριού. Ιδανικά σνακ για όσους βρίσκονται σε δίαιτα και όσους επιλέγουν υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα.

Πεντάσπορο: Υψηλής θρεπτικής αξίας, πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, αμινοξέα και θρεπτικά συστατικά. Παρασκευάζεται από διάφορα είδη δημητριακών, όπως σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, σπόρους κεχριού, ηλιόσπορου.

Πολύσπορο: Η διαχρονική αξία του Ηλιόσπορου, μία πηγή με αντιφλεγμονώδη ιδιότητα και πλούσια σε μαγνήσιο, βιταμίνη Ε, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά συστατικά, δημιουργεί ένα προϊόν άκρως υγιεινό  και γευστικό!

Παντζάρι: Ένα κουλούρι πλούσιο σε κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο, χαλκό, θείο, ιώδιο και νάτριο, με τεράστιες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Συμβάλλει στην καλή εγκεφαλική λειτουργία, στην κόπωση και την αναιμία, ενώ παράλληλα ωφελεί και το δέρμα. Θησαυρός μέσα και έξω!

Μετάβαση στο περιεχόμενο