210 2801335

ΑΘΗΝΑ

2310 710 870

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 710 870

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

210 2801335

ΑΘΗΝΑ

Κριτσίνια με Φρουκτόζη

Το φυσικό σάκχαρο που ακούει στο όνομα Φρουκτόζη, αποδίδει την προέλευσή του στα φρούτα, στο μέλι και στα λαχανικά. Όντας πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, απαιτείται μικρότερη ποσότητα προκειμένου να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα γλυκύτητας, με λιγότερες όμως θερμίδες σε αντιστοιχία. Για όσους θέλουν να χάνουν μόνο θερμίδες, και όχι γεύση!

Γεύσεις

Ολικής: Περιέχει το σύνολο του κόκκου του σιταριού (ενδοσπέρμιο, πίτουρο, φύτρο). Ιδανικά σνακ για όσους βρίσκονται σε δίαιτα και όσους επιλέγουν υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα.

Σουσάμι: Υψηλής βιολογικής αξίας φυτική πρωτεΐνη, πλούσια σε αμινοξέα, γνωστό για τις αντιυπερτασικές, αντικαρκινικές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Βοηθά στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, με αντιγηραντικές ιδιότητες.

Λινάρι – σουσάμι: Οι ευεργετικές ιδιότητες του λιναρόσπορου διορθώνουν ανισορροπίες της σύγχρονης διατροφής, βοηθούν στην καρδιά, στη δυσκοιλιότητα, στη χοληστερίνη, τις εξάψεις και τον καρκίνο.

Πολύσπορο: Η διαχρονική αξία του Ηλιόσπορου, μία πηγή με αντιφλεγμονώδη ιδιότητα και πλούσια σε μαγνήσιο, βιταμίνη Ε, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά συστατικά, δημιουργεί ένα προϊόν άκρως υγιεινό και γευστικό!

Ω3: Τα Ω3 λιπαρά οξέα ανήκουν στη κατηγορία των οξέων που δεν μπορεί να παράξει φυσικά ο οργανισμός μας, γι’ αυτό τα προσθέτουμε μέσω της διατροφής μας. Βοηθούν στη μείωση των καρδιοπαθειών, έχουν αντιυπερτασικές ιδιότητες και αυξάνουν την καλή χοληστερίνη.

Ζεύς με νιφάδες βρώμης: Οι νιφάδες βρώμης καταναλώνονται πάνω από 4.000 χρόνια. Περιέχουν πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι μια θαυμάσια πηγή ενέργειας και συμβάλλουν στην αποφυγή της κόπωσης.

Σίκαλη: Τα προϊόντα σικάλεως προωθούν υψηλότερο αίσθημα κορεσμού μετά το γεύμα και μείωση της ενεργειακής πρόσληψης σε μεταγενέστερο γεύμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο