12 χλμ. Θεσσαλονίκης - Εδέσσης , Νέα Ιωνία
(+30) 2310 710 870
(+30) 2310 710 879

«Παραδοσιακό Κουλούρι Θεσσαλονίκης ΑΕ»

kritsini-logo-130

H εταιρεία «Παραδοσιακό Κουλούρι Θεσσαλονίκης ΑΕ», με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία αρτοσκευασμάτων, από το 1997.  Το 2013 προχώρησε σε επέκταση, με νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, εμβαδού 1000 τμ, στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ Σίνδου. Το 2015 προέβη εκ νέου σε επενδύσεις εξοπλισμού, διασφαλίζοντας πιστοποίηση ποιότητας ISO 22000.

Η εταιρεία αναπτύσσεται με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα στην εμπορία συσκευασμένων προϊόντων χονδρικής πώλησης και ειδικών συσκευασιών για τις ανάγκες του λιανικού εμπορίου, αποκλειστικά στο κριτσίνι.

Τα προϊόντα της «Παραδοσιακό Κουλούρι Θεσσαλονίκης ΑΕ»  απευθύνονται σε επαγγελματίες, χονδρεμπόρους, supermarkets, mini markets, αρτοποιία, πρατήρια άρτου, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, bar, catering, πλοία κ.α.

Προσφέρει στους πελάτες της, ποιοτική υπεροχή, προϊοντική διαφοροποίηση και περισσότερους από 55 κωδικούς προϊόντων για όλες τις ανάγκες. Τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με τις τάσεις της διεθνούς και εγχώριας αγοράς για αρτοσκευάσματα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών HO.RE.CA.

Διαθέτει τον εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και την εμπειρία προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της  για την παραγωγή νέων προϊόντων και γεύσεων.

 

vitrines kritsini thessalonikis
proswpiko kritsini
kritsinia olikis alesis
krikakia starenia
ekthsesi kritsini
paragwgi
krikoi sokolata portokali
paragwgi kritsini
pistopoiisi taftotitas
pistopoiitiko 2014