210 2801335

ΑΘΗΝΑ

2310 710 870

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 710 870

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

210 2801335

ΑΘΗΝΑ

Παραδοσιακό Κουλούρι Θεσσαλονίκης ΑΕ

wpclient

Η εταιρία ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία αρτοσκευασμάτων από το 1997. Από το 2009 εξειδικεύεται στην παραγωγή κριτσινιών, ενώ το 2013 πραγματοποίησε σημαντικές επενδύσεις για τη δημιουργία εκσυγχρονισμένων εγκαταστάσεων στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Από το 2015 μέχρι και σήμερα, προχώρησε σε επενδύσεις νέου μηχανολογικού εξοπλισμού και σε επέκταση του βιομηχανικού χώρου παραγωγής, λόγω συνεχόμενης αύξησης της δραστηριότητάς της.

Επί σειρά ετών, η εταιρία έχει λάβει μέρος σε μια πληθώρα εκθέσεων όπως η FoodExpo, η Artoza, η Artozyma, η Detrop, η Expotrof, τόσο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης όσο και στην περιοχή της πρωτεύουσας, έχοντας ως αποτέλεσμα να εδραιώσει το καλύτερο χειροποίητο κριτσίνι σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και να πραγματοποιήσει εξαγωγές στην Κύπρο, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Βουλγαρία, στην Αυστρία, στη Ρουμανία, στη Νορβηγία και στον Καναδά.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με μεθόδους παραδοσιακής αρτοποιείας χρησιμοποιώντας αγνά υλικά από όλη τη νησιώτικη και ηπειρωτική Ελλάδα. Συγχρόνως, διαθέτει:

  • Αυστηρό έλεγχο πρώτων υλών και διαδικασιών παραγωγής.
  • Υψηλό επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας.
  • Πιστοποιημένα συστήματα ISO 22000, ISO 9001, FSSC 2200, που διασφαλίζουν την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων.

 

Τα προϊόντα της ΚΟΥΛΟΥΡΙ Α.Ε. απευθύνονται σε επαγγελματίες, χονδρεμπόρους, supermarket, mini market, αρτοποιία, πρατήρια άρτου, delicatessen, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, bar, catering, πλοία και πολλά άλλα. Η γκάμα των προϊόντων μετράει σήμερα πάνω από 100 κωδικούς ενεργών προϊόντων, καθώς εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα πρωτοποριακά είδη, τα οποία αφουγκράζονται τις απαιτήσεις της αγοράς και προσφέρουν απολαυστικές λύσεις για κάθε προτίμηση.

Στόχος όλων μας στην ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. είναι η κάλυψη των αναγκών της αγοράς των αρτοσκευασμάτων, προσφέροντας ταυτόχρονα ποιοτική υπεροχή, προϊοντική διαφοροποίηση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ώστε η ικανοποίηση των πελατών και των συνεργατών μας να είναι εγγυημένη!

Μετάβαση στο περιεχόμενο