210 2801335

ΑΘΗΝΑ

2310 710 870

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 710 870

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

210 2801335

ΑΘΗΝΑ

Super Foods

Δεν υπάρχει επίσημος ορισμός της υπερτροφής (superfood). Ο αντίστοιχος ορισμός στο λεξικό της Οξφόρδης είναι «μία πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τροφή που θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετική για την υγεία και την ευημερία». 

Ο όρος «υπερ-τροφές» αναφέρεται σε τρόφιμα τα οποία έχουν μεγάλη συγκέντρωση βιταμινών, ιχνοστοιχείων, μετάλλων, ισχυρών αντιοξειδωτικών και άλλων θρεπτικών συστατικών, σε μικρό όγκο τροφίμου και έχουν συγκεκριμένα οφέλη για την υγεία, τα οποία μάλιστα έχουν φτάσει να πιστοποιούνται από κλινικές μελέτες.

Γεύσεις

Κριτσίνια με Cranberry: Ίσως η πιο διαδεδομένη υπερτροφή! Το Cranberry αποτελεί τον κόκκινο θησαυρό των superfoods, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, την πλούσια πηγή βιταμινών και αμινοξέων και τα ανοσοποιητικά, ψυχικά και καρδιαγγειακά οφέλη του!

Κριτσίνι Μεσογείου: Εκτός από το απέραντο γαλάζιο, η Μεσόγειος μας προσφέρει και μοναδικά οφέλη για την υγεία μας! Αξεπέραστο άρωμα και απαράμιλλη διατροφική αξία σε μία υπερτροφή που όμοιά της δεν υπάρχει!

Κριτσινι με Σπιρουλίνα: Η Σπιρουλίνα δε θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη κατηγορία. Ένα συστατικό ελληνικής καταγωγής, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σίδηρο. Διαθέτει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βοηθά στην ενίσχυση του μυϊκού ιστού και συμβάλλει αποτελεσματικά στην αύξηση της ενέργειας και στη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Κριτσινι με Σπιρουλίνα & Ηλιόσπορο: Όταν η Σπιρουλίνα συνάντησε τον Ηλιόσπορο.

Κριτσίνι με Χαρούπι: Το superfood των «24 καρατίων» έχει αποδειχτεί πόσο ωφέλιμο είναι για την υγεία. Περιλαμβάνει υψηλό ποσοστό φυτικών πρωτεϊνών, υδατανθράκων, σιδήρου, ασβεστίου, φωσφόρου, καλίου, και βιταμινών Α και Β. Μια εκλεπτυσμένη τροφή, εκλεκτή για όσους επιθυμούν ένα φυσικό τρόπο ζωής και ευεξίας.

Κριτσίνι Ω3: Τα Ωμέγα-3 είναι ένας τύπος πολυακόρεστου λίπους. Ταξινομείται ως απαραίτητο λιπαρό οξύ, το οποίο όμως δεν μπορεί να παραχθεί από το σώμα μας. Γι’ αυτό το παράγουμε εμείς για εσάς! Συστατικά όπως ο λιναρόσπορος, η βρώμη και το αλεύρι ζέας «παντρεύονται», με στόχο την παραγωγή της απόλυτης υπερτροφής! Κριτσίνια πλούσια σε Ω3, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες! Δοκιμάστε το!

Κριτσίνι Ζεύς: Ο βασιλιάς της κλασικής αυθεντικής γεύσης, με δίκκοκο σιτάρι υψηλής ποιότητας. Πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες Α και Β, σίδηρο, φώσφορο, κάλιο, νάτριο, ψευδάργυρο και μαγγάνιο. Super σε όλα!

Κριτσίνι Ζεύς με νιφάδες βρώμης: Το αλεύρι ζέας ντύνεται με νιφάδες βρώμης, και παράγουν ένα κριτσίνι πλούσιο σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, βοηθώντας στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, στη μείωση της γλυκόζης και της χοληστερόλης και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!.

Μετάβαση στο περιεχόμενο