12 χλμ. Θεσσαλονίκης - Εδέσσης , Νέα Ιωνία
(+30) 2310 710 870
(+30) 2310 710 879

Κριτσινοκούλουρα

Όταν το αυθεντικό Κουλούρι Θεσσαλονίκης συνάντησε το Κριτσίνι, δημιουργήθηκε το Κριτσινοκούλουρο!  Ό,τι πιο νέο στο χώρο της αρτοποίησης, με αποκλειστική παραγωγή και διάθεση από την «Παραδοσιακό Κουλούρι Θεσσαλονίκης ΑΕ».

Όλα τα κριστινοκο΄θλουρα
Όλα τα κριστινοκούλουρα

Σε μέγεθος κουλουριού και σε μια υπέροχη ποικιλία ιδανικών συνδυασμών για ένα πλήρες γεύμα με υψηλή διατροφική αξία και λίγα λιπαρά!

Επιλέξτε γεύση, απολαύστε την ξεροψημένη, μεστή ζύμη του κριτσινιού και ανακαλύψτε το νέο κουλούρι: Το κριτσινοκούλουρο!

 

Κριτσινοκούλουρα Καλαμποκιού: Από αλεύρι καλαμποκιού με έντονο κίτρινο χρώμα και ξεχωριστή γεύση για τους λάτρεις του είδους.

Κριτσινοκούλουρα με Λινάρι και Σουσάμι: Ο τέλειος συνδυασμός για όσους επιλέγουν τις θαυματουργές ιδιότητες του λιναρόσπορου,  με την υψηλής βιολογικής αξίας φυτική πρωτεΐνη του σουσαμιού.

Κριτσινοκούλουρα Σταρένια: Ο βασιλιάς της κλασικής αυθεντικής γεύσης, με δίκκοκο σιτάρι υψηλής ποιότητας.

Κριτσινοκούλουρα Ολικής  Άλεσης: Περιέχει το σύνολο του κόκκου του σιταριού. Ιδανικά σνακ για όσους βρίσκονται σε δίαιτα και όσους επιλέγουν υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα.

Πεντάσπορο: Υψηλής θρεπτικής αξίας, πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, αμινοξέα και θρεπτικά συστατικά. Παρασκευάζεται από διάφορα είδη δημητριακών, όπως σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, σπόρους κεχριού, ηλιόσπορου.

Πολύσπορο: Η διαχρονική αξία του Ηλιόσπορου, μία πηγή με αντιφλεγμονώδη ιδιότητα και πλούσια σε μαγνήσιο, βιταμίνη Ε, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά συστατικά, δημιουργεί ένα προϊόν άκρως υγιεινό  και γευστικό!

ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ
ΚΡΙΤΣΙΝΟΚΟΥΛΟΥΡΟ ΠΕΝΤΑΣΠΟΡΟ
krikakai kalampokiou
krikakia me kranmperi
krikakia me linari
krikakia mesogeiou
krikakai olikis alesis
krikakia polyspora
starenia krikakia